Over

Björn Kerssenberg

over Björn Kerssenberg

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen weer terug te helpen op hun pad naar heelheid. Hiermee bedoel ik het volgen van hun hart. Het verlangen dat zij diep van binnen hebben. Dit kunnen mensen vaak niet alleen.

Balans

Samen op weg naar balans. Maar wat betekent dit nou eigenlijk? Je streeft naar balans en juist daardoor kom je niet in balans. Door te erkennen dat je niet altijd in balans hoeft te zijn, maak je verbinding met je lichaam. Dit is het moment waarop de magie ontstaat.

Vanuit hier kun jij jouw eigen verlangen voorop zetten. Hiervoor zul je naar binnen moeten gaan en kijken naar jezelf als mens. Wat wil ik nou eigenlijk echt? Wat houdt me tegen om mijn verlangens waar te maken?

Met je lichaam als graadmeter kun je heel goed voelen waar het stroomt en waar niet. Door deze symptomen of signalen te koppelen aan verschillende therapievormen komen wij tot de kern.

We doen in ons dagelijks leven er alles aan om er fysiek zo goed mogelijk uit te zien. Dit doen we door te sporten of op een andere manier. Dat is een eerste stap. Maar waarom doen we dan niets met onze geest? We weten allang dat het lichaam en geest niet gescheiden zijn. Zij horen bij elkaar. We kijken dus holistisch naar het lichaam. De geest beïnvloedt het lichaam en andersom. Met dit wetende kunnen we dus ook allerlei handvaten gebruiken om het maximale uit onszelf te halen.

Mijn passie als therapeut is ontstaan uit de behoefte om mensen te helpen met hun problematieken.

2018-2021 Opleiding E.E.N®-therapeut

In 2021 studeerde ik af aan de hbo-opleiding E.E.N®-therapie.
Direct daarna ben ik aan de slag gegaan als therapeut vanuit praktijk De Kern in Maasbracht

Neem contact op

Tergouwen 22 maasbracht

0625327584
contact@bjornkerssenberg.nl

KVK nummer: 81067135

btw:NL003529859B06